Halo: Combat Evolved

Halo: Combat Evolved 1.5.2

Vecht tegen aliens in deze first-person shooter

VOOR

  • Snelle actie
  • Veel wapens en voertuigen

TEGEN

  • Geen

Excellent
9
Halo: Combat Evolved brengt jou naar het jaar 2552. In deze game neem je het op tegen agressieve aliens. Met verschillende wapens schiet je jezelf door de levels. Probeer nu het eerste deel van deze succesvolle Halo-trilogie op je Mac.

In Halo: Combat Evolved heeft de mensheid meerdere planeten gekoloniseerd. Hierdoor zijn ze in oorlog met de Covenant, een verbond van buitenaardse rassen. Jij bent Master Chief en je neemt het op tegen deze wezens. Je krijgt een groot arsenaal aan wapens en voertuigen tot je beschikking in dit spel. In een 3D-omgeving moet je een aantal missies zien te voltooien.

Ondanks het feit dat het spel redelijk gedateerd is, zijn de graphics van Halo: Combat Evolved nog steeds van hoge kwaliteit. Houd er echter rekening mee dat dit het eerste deel is en dat de techniek niet heeft stilgezeten. Ook de kunstmatige intelligentie laat niets te wensen over. Zo zullen bijvoorbeeld jouw bondgenoten zich hiermee tegen je keren als je op ze schiet of een aantal overrijdt.

Wil je lekker op buitenaardse wezens schieten, dan is Halo: Combat Evolved een echte aanrader. Door de mooie graphics en de ruim aanwezige actie is Halo: Combat Evolved een echte klassieke first-person shooter.

Meeste downloads Actiespellen voor Mac

Meer
Halo: Combat Evolved

Download

Halo: Combat Evolved 1.5.2

Beoordelingen about Halo: Combat Evolved